Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ακούς εκεί να θέλει και αμάξι η καθαρίστρια!

«Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθειά μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια, γι’ αυτό που έγινε στο αυτοκίνητό της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μια καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως». Τάδε έφη Καρατζαφέρης χθες στη Βουλή, στη συζήτηση για την παραχώρηση διαμερίσματος στην Κωνσταντίνα Κούνεβα. Ενθουσιασμένος μάλιστα από το χιούμορ του αυλικού που εξέπεμψε, εξέδωσε και σχετικό δελτίο Τύπου.

Προχθές ο κ. Καρατζαφέρης έλεγε στη Βουλή ότι είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με 13ο μισθό. Χθες του φάνηκε ακριβό το αυτοκίνητο της καθαρίστριας.

Έτσι είναι οι καθαρίστριες σήμερα, τους τρέχει ο παράς από τα μπατζάκια, όχι σαν τους μητροπολίτες που δεν χωράνε να μπουν στο φιατάκι.
avgi.g



1 σχόλιο:

  1. Προχθές ο κ. Καρατζαφέρης έλεγε στη Βουλή ότι είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με 13ο μισθό. Χθες του φάνηκε ακριβό το αυτοκίνητο της καθαρίστριας.


    Και η Ελλάδα έχει αυτόν τον μοναδικά τόσο μαλάκα πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή