Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΕΤΤ: Ψηφιακός πάροχος το MAD TV

Με γοργό βήμα προς την ψηφιακή εποχή κατευθύνεται πλέον ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός MAD, ο οποίος εξασφάλισε την άδεια του ψηφιακού παρόχου δικτύου, από την ΕΕΤΤ
Ειδικότερα το MAD TV, τηλεοπτικός σταθμός περιφερειακής εμβέλειας, αδειοδοτήθηκε από την ανεξάρτητη αρχή ως Πάροχος Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκπομπής και πλέον μπορεί να αναπτύξει το δικό του δίκτυο για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακής τηλεόρασης.
Κατόπιν αυτού το κανάλι, το οποίο υπενθυμίζεται ότι ανήκει μεταξύ των 43 περιφερειακών σταθμών που εξασφάλισαν άδεια ψηφιακής εκπομπής στο πιλοτικό στάδιο από το ΕΣΡ πριν από λίγους μήνες, τελεί εν αναμονή των θεσμικών παρεμβάσεων που πρέπει να κάνει η πολιτεία προκειμένου να καταστεί δυνατή η πιλοτική ψηφιακή εκπομπή και από τους περιφερειακούς σταθμούς.

Το MAD TV παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και αυτό παρά την ένταση του ανταγωνισμού στον τομέα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία (χρήση 2007) παρουσιάζει κύκλο εργασιών ύψους 9,02 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 49,64% σε σχέση με τη χρήση του 2006, ενώ τα κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 916 χιλιάδες ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 32,13%.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου