Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

...από περιοχή natura θα γίνει περιοχή katura...

Στην Λακωνία η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Υπάρχουν και άλλες περιοχές natura, άλλωστε το 1/3 των εδαφών του νομού εντάσονται στο δίκτυο natura, αλλά το πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ έκανε σχέδια για βιομηχανοποίηση της περιοχής.
Άλλωστε η περιοχή της Ν.Α. Λακωνίας (όπου ανήκει και η ελαφόνησος) έχει χαρακτηριστεί ως ΠΑΠ, πράγμα που σημαίνει πως οι περιοχές αυτές προορίζονται όχι για να προστατευτεί ο εξαίρετος φυσικός τους πλούτος, αλλά για να παράγουν το ρεύμα που απαιτούν τα aircondition των "οικολόγων" της Αθήνας.
Όπως είπε και εκπρόσωπος μεγάλης οικολογικής οργάνωσης σε πολίτες της περιοχής που αγωνίζονται για την σωτηρία της: "και τι έγινε αν πεθάνουν μερικοί αετοί?"

Σε όλη την οροσειρά του Πάρνωνα, που αρχίζει από το Άστρος και τις κορφές της Κυνουρίας με τα έλατα και καταλήγει στις μαγευτικές παραλίες της ελαφονήσου και των Βατίκων, ο κ. Σουφλιάς παρέα με greenpeace και λοιπές οικολογικές μονάδες αμέσου δράσεως, θέλουν να φυτέψουν 5000 ανεμογεννήτριες, άλλα τόσα φωτοβολταϊκά και εν τέλει και το εργοστάσιο που αναφέρετε.


Θα μου πείτε άλλο οι ΑΠΕ και άλλο ο λιγνήτης ή το φυσικό αέριο.
Και σας απαντώ: τα νούμερα των ΑΠΕ που αναφέρω είναι τόσο τεράστια, που θα θάψουν τη Λακωνία μια και καλή και από περιοχή natura θα γίνει περιοχή katura. Το εργοστάσιο θα είναι πταίσμα.
Για την Ελαφόνησο:
Απο τη στιγμή που οι μοσχοαναθρεμένοι παίδες της Αττικής (που νομίζουν σήμερα πως είναι οικολόγοι)γνωρισαν αυτή την παραλία, η χειροβομβίδα είχε απασφαλιστεί....

Άντε παιδιά, τρεχάτε: Πωλούνται οικόπεδα στην άμμο!
Σχόλιο από TVXS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου