Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Κοίτα φίλε μου, πως τα κατάφερες.

Εσύ που πολλοί νόμιζαν πως θα γινόσουν άλλος, εγκαταλείπες τη πολιτική ζωή του τόπου, πιο μόνος απο ποτέ και σχεδόν απαξιωμένος.
Σπατάλησες μέσα σε 5 χρόνια, τη κληρονομιά του θείου σου, το πολιτικό οξυγόνο, που σ έκανε πρωθυπουργό. Οσα πληρωμένα ντοκυμαντέρ κι αν διατάξεις να παίξει η χαζοΝΕΤ, των πλουσιόπαιδων παρουσιαστών-με τα δικά μας λεφτά- δεν πρόκεται ποτέ να επουλώσεις το στραπάτσο που προκάλεσες στ όνομα Καραμανλής.
Κι όλα αυτά γιατί, ανέλαβες καθήκοντα που σε ξεπερνούσαν, φροντίζοντας να κοκορεύεσαι το προηγούμενο καιρό, για την ισχυρή ομάδα σου που θα επανίδρυε τη χώρα.
Δύστυχε! Ισχυρή ομάδα ο Αλογοσκούφης, το πουλέν της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της διαπλοκής. Ο υπουργός που δημιούργησε παράδοση στη λεύκανση πάσης φύσεων μαύρων-ίσως γιατί είναι και ρατσιστής-θυμήσου τουν αράπη, αγαπητέ αναγνώστη.
Ισχυρή ομάδα, ο Πάκης που κατάντησε καλαμπούρι στις βίλες των νταβατζήδων, με το στραπατσάρισμα του Βασικού μετόχου.
Ισχυρή ομάδα, ο Βουλγαράκης των βατοπεδινών και του Κορωνιά.
Ισχυρή ομάδα η Ντόρα που σε μισεί θανάσιμα, παρότι ούτε δράμι μίσος δεν αξίζει η ανεπάρκειά σου.
Ισχυρή ομάδα ο Ρουσόπουλος που αναζητούσε στο πρόσωπο του Εφραίμ και στο κορακίσιο βλέμμα του Αρσένιου, μεσίτες που θα του εξασφάλιζαν πρόσβαση στη σωτηρία της ψυχής, όντας αμαρτωλός και πλούσιος στα βαθιά γεράματα.
Ισχυρή ομάδα, ο εξάδελφός σου ο Λιάπης, ο εξωφυλαρούχας του Χριστοφοράκου.
Ισχυρή ομάδα ο Πολύδωρας, που έβλεπε την φλεγόμενη Πελοπόννησο σαν Μεγάλη Σχολή για Αγροφύλακες. Ισχυρή ομάδα ο Μαρκογιαννάκης, η χαρά των απαγωγέων.
Ισχυρή ομάδα, ο Παπαληγούρας, ο νεκροθάφτης της Δικαιοσύνης. Ισχυρή ομάδα ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο θαυμαστής του Τσοχατζόπουλου. Ισχυρή ομάδα ο Ιωαννίδης, του Κόκκαλη, ο κηπουρός. Ισχυρή ομάδα ο Ζαγορίτης, ο Τραγάκης, η ζάπλουτη Φεβρωνία.
Πως κατάντησες έτσι την Ελλάδα μας;
Ελάχιστοι πίστευαν πως η κυβέρνησή σου, θ αποδεικνύονταν πιο ανίκανη, πιο επικίνδυνη, πιο αρπακτικό απο τα πράσινα αρπακτικά του Σημίτη. Κι ομως τα κατάφερες! Επέλεξες οτι πιο σάπιο και διεφθαρμένο, διέθετε το κόμμα σου και του έδωσες εξουσία. Κι εκείνοι αποδείχθηκαν αντάξιοι της επιλογής σου-εσύ που δεν είχες κουμαντάρει ούτε περίφτερο, ήταν λογικό να τα κάνεις κώλο-έκλεψαν, λεηλάτησαν και στο τέλος απαίτησαν απο την ιδιωτική σας Δικαιοσύνη, να μην τους ακουμπήσει.
Αυτή είναι η (κυβερνητική) ζωή σου, φίλε μου. Κι όσο αργείς να μας ζητήσεις ένα μεγάλο συγνώμη και να βγεις απο το κάδρο, τόσο θα καταστρέφεις τον οικογενειακό σου μύθο.
Κι αν γι αυτόν δεν δίνεις δεκάρα, δικαίωμά σου. Με την αξιοπρέπειά μας όμως, δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις.
-Φύγε...
Αναρτήθηκε από killbill στις 6:56 μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου