Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Τι σκέφτεται ο ψηφοφόρος:

Όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες αρκετοί Έλληνες ετοιμάζονται για… μακροβούτια και ξεκούραση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δεκαπέντε ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές κλείνουν συνεχώς δωμάτια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος…Η αποχή από τις ευρωεκλογές είναι λοιπόν το μεγάλο πρόβλημα των δυο δεινοσαύρων του δικομματισμού, καθώς εκτιμάται ότι θα πλήξει και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - ενώ από την άλλη η πρόθεση ψήφου προς τους Οικολόγους εκτιμάται ως έκφραση της απαξίωσης του δικομματισμού.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει φυσικά η ΝΔ η συσπείρωση της οποίας κινείται σε χαμηλά ακόμα επίπεδα (55-60%) παρά την όξυνση και την πόλωση που επιδιώκει (γι αυτόν τον λόγο) ο Κ. Καραμανλής.
Κατά τη γνώμη μου, πάντως, όσοι θα πάνε να ψηφίσουν θα πάνε για να βγάλουν τα απωθημένα τους.
Τα περισσότερα από αυτά τους τα δημιούργησε η επιτυχημένη διακυβέρνηση της Ν.Δ. σε συνδυασμό με την επανίδρυση του κράτους (γελάτε εδώ ή και συνολικά στο τέλος).
Απωθημένα έχει δημιουργήσει και το ΠΑΣΟΚ στη βάση της απόλυτης ένδειας και της ανικανότητας που επέδειξε σε κρίσιμες πολιτικά ώρες για τον τόπο.
Η Αριστερά μαζί με τον πονηρό χοντρούλη είναι από μόνοι τους απωθημένοι οπότε δεν χρειάζεται να φορτωνόμαστε εμείς και τα άγχη τους.
Τι σκέφτεται λοιπόν ο ψηφοφόρος ;
Αφού δεν θα το ρίξω στους παραδοσιακούς δεν το ρίχνω σ΄ αυτούς που δεν τους ξέρει ούτε η μάννα τους ;
Και τι έγινε αν βγούν και δύο Ευρωβουλευτές; Εμείς θα τους πληρώνουμε ;
Κάπως έτσι θα μαζευτούν τα κουκιά την Κυριακή. Τώρα πως θα συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα το βράδυ, κοντός ψαλμός αλληλούια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου