Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αχ ωραία χρόνια, ελληνικά!

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν τονίζεται η αδυναμία του κράτους να διαχειριστεί αυτό το φαινόμενο οπότε και η ανάγκη για διεθνή συντονισμό στο θέμα.
Αυτο που διαφένεται είναι ότι υπάρχει καθαρά ΦΥΛΕΤΙΚΟ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους. Το φίδι του ρατσισμού είναι εδώ και μεγαλώνει. Οι ελληνάρες ξεσπαθώνουν, οι τσολιάδες σιδερώνουν τις πιέτες τους και οι καρατζαφέριδες τρώτε πιτόγυρα για να πατήσουν με τα 150 κιλά τους τους 'ξένους κατακτητές'.
Παράλληλα ανακαλύπτουμε διεθνείς συνομοσίες που δεν μας αφήνουν να προκόψουμε τα καημένα, αφού βλέπετε έχουμε όλες τις προυποθέσεις όπως τελευταίοι σε αναταγωνιστικότητα, παιδεία, πρώτοι σε διαφθορά, τζόγο κλπ.
Επίσης να πω ότι επί Χούντας δεν είχαμε ματανάστες στη χώρα και μόνοι μας φτιάχναμε τις υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που βγαίνανε σε χρόνο dt σε δασικές και παράκτιες περιοχές,

κάναμε κάτι υπέροχες αρχαιοελληνικές παρελάσεις στο παναθηναικό στάδιο και όλοι νιώθαμε πολύ έλληνες, και φυσικά έτρωγες φούσκο από τον μπάτσο αν έκανες ένα παράνομο παρκάρισμα. Εντάξει σε πολλά χωριά στην ελλάδα πλένονταν 2 φορές το χρόνο αλλά τουλάχιστον είμασταν όλοι ορθόδοξοι!
Αχ ωραία χρόνια, ελληνικά!

Από το Debate της Ναυτεμπορικής

1 σχόλιο: