Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Εκρηξη οργής στις κάλπες.

Ο Κουρασμένος -απο τη συγκάλυψη των σκανδάλων- πρωθυπουργός, με τον κρύο ιδρώτα να λούζει τ αλλοιωμένα (απο τους απανωτούς θεατρικούς ρόλους), χαρακτηριστικά του προσώπου του, περιμένει με αγωνία την κόλαση της 7ης Ιουνίου.
Ενας πρωθυπουργός που έκλεισε τη βουλή, επειδή συγκεκριμένες γερμανικές μίζες, ακουμπούσαν απειλητικά υψηλά κλιμάκια της διακυβέρνησής του, μετράει μέρες στον πρωθυπουργικό θώκο. Η συντριβή στις εκλογές, με ποσοστό που θα ξεπερνάει το 7%, είναι δεδομένη, σε πείσμα των γκαλλοπατζήδων που τον στηρίζουν.
Ο Καραμανλής, είναι τελειωμένος πολιτικά και τώρα πλέον αγωνίζεται με νύχια, δόντια και συμφωνίες στο παρασκήνιο, για την διάσωση της ηθικής ακεραιότητας της κυβέρνησής του.
Ο πρωθυπουργός του Μπαιρακτάρη, τρέμει στην ιδέα, οτι καθώς θα βρίσκεται συνταξιούχος στη Ραφήνα, θ αρχίζουν να βγαίνουν τα σκάνδαλα και οι μίζες της θητείας του, σ όλο τους το μεγαλείο. Ο Καραμανλής, τρέμει στην ιδέα, οτι ο χαρακτηρισμός Αρχιερέας της διαπλοκής, που κάποτε είχε απευθύνει στον Σημίτη, θάρθει να κουμπώσει πάνω του.
Κι ενώ εκείνος αγωνίζεται για την όποια υστεροφημία του, η Ντόρα έρχεται με φόρα και λάμψη να του πάρει τα κλειδιά του μαγαζιού.
Νατην πετιέται και τρομάζει τους 3 ψευδοσωματοφύλακές του, το ροκαμπιλά Ζαγορίτη, την πολιτική εγκέφαλο Φεβρωνία και τον καρατέκα, ομοιδεάτη του χούλιγκαν Τάκη Τσουκαλά, Γιάννη Τραγάκη. Αυτοί οι 3 γενναίοι, που φανερά στηρίζουν τον Κουρασμένο, πασχίζουν με κάθε τρόπο να ρίξουν γέφυρες στη Ντόρα. Μόνο που εκείνη δεν τους έχει ανάγκη-ούτε να τους στέλνει για τσιγάρα, δεν τους χρειάζεται. Τι να της προσφέρουν στην διαδικτυακή εποχή μας, ο Ζαγορίτης, ο Τραγάκης και η έξοχη ντιζέζ Φεβρωνία;
Γι αυτό σας λέω: O Kαραμανλής ανιψιός, σε αγαστή συνεργασία με τον εξάδελφο Λιάπη, διέλυσαν το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του. Ηταν η μοναδική υπηρεσία που προσέφεραν στον τόπο.
Αντε γεια...
Αναρτήθηκε από killbill στις 9:49 πμ




1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΑ ,,,,,,,,ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή