Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

«Αγρότης μόνος ψάχνει...» από τον Alpha

Ρόλο προξενήτρας θα διαδραματίσει σύντομα ο Alpha καθώς προβάλλοντας το ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Αγρότης μόνος ψάχνει...» θα επιχειρήσει τη σύζευξη αγροτών με γυναίκες των μεγαλουπόλεων.
Πως διαφημίζει το ίδιο το κανάλι τη νέα του εκπομπή;
Το «Αγρότης μόνος ψάχνει...» είναι ένα νέο πρόγραμμα στο οποίο αδέσμευτοι, γοητευτικοί άνδρες που ζουν στην ελληνική επαρχία και ασχολούνται με αγροτικές εργασίες, αναζητούν σύντροφο, την κατάλληλη γυναίκα που δεν θα διστάσει να αφήσει πίσω της τη ζωή και την καθημερινότητά της προκειμένου να τον ακολουθήσει μακριά από την πόλη
Γεωργοί, κτηνοτρόφοι, ψαράδες, οινοπαραγωγοί, ηλικίας από 18 έως 60 ετών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, είναι έτοιμοι να γίνουν οι πρωταγωνιστές, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, να βρουν τη γυναίκα που τους αξίζει και να μοιραστούν μαζί της το όνειρο ενός διαφορετικού τρόπου ζωής.

Το «Αγρότης μόνος ψάχνει...» έχει προβληθεί σε πολλές χώρες, με τον τίτλο «Farmer wants a wife» (Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Φινλανδία, Σουηδία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αμερική, Ν. Αφρική, αλλά και την Αυστραλία).

Μάλιστα κάποιοι από τους αγρότες άφησαν για πάντα την ανέμελη αλλά και μοναχική ζωή του εργένη και αποφάσισαν με ενθουσιασμό να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου