Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Μέτρα που τρομάζουν φέρνει το κραχ του προϋπολογισμού

Χρεοκοπημένη φαίνεται να είναι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης ότι έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, καθώς σχεδόν το σύνολο των πολιτών εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και την αποστροφή του για την οικονομική πολιτική της.
Με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο οκτώ στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική της κυβερνώσας παράταξης, ενώ συγχρόνως κρίνουν ως μη επαρκή και τα μέτρα για τη θωράκιση των ασθενεστέρων. Ταυτόχρονα, ωστόσο, στέλνουν μήνυμα και προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς θεωρούν ότι οφείλει να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο την εναλλακτική του πρόταση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Παρ όλα αυτά όπως φαίνεται το 41,5% θεωρεί ότι μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου μπορεί να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και μόλις το 30% κυβέρνηση ΝΔ με τον κ. Καραμανλή. Η δημοσκόπηση αποκαλύπτει τις τάσεις της κοινής γνώμης εν όψει ευρωεκλογών και τη βαρύτητα που δίνει στα ζητήματα της οικονομίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου