Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών για το Κέντρο Υγείας

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τον υπουργό Υγείας Δ. Aβραμόπουλο, τους βουλευτές και το νομάρχη Μεσσηνίας καθώς και το δήμαρχο Φιλιατρών, απευθύνει ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών. Στην επιστολή σημειώνονται τα εξής: “Εάν είναι λογικό οι Ελληνες πολίτες και δη οι αγρότες να μην έχουν το δικαίωμα παροχής ιατρικών υπηρεσιών, τότε πολύ λογικά και ταυτόχρονα οικονομικά για το κράτος να μην έχει η πόλη των Φιλιατρών στο Κέντρο Υγείας (πρώην Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατρών, χτισμένο και επανδρωμένο με τον ιδρώτα του φιλιατρινου μετανάστη, το οποίο κατάργησε η μη κεκαλυμμένη πολιτικά Χούντα) παιδίατρο -μικροβιολόγο-ακτινολογικό και οδοντιατρικό (πεπαλαιωμένο και επικίνδυνο).Κύριοι το Σύνταγμα, δυστυχώς για σας, ορίζει αλλιώς. Κάθε Ελληνας και μη πολίτης έχει το δικαίωμα πραγματικής ιατρικής περίθαλψης.
Αυτό ισχύει γιατί η υγεία δεν είναι εμπόρευμα και εάν όλοι εσείς αποδέχεστε το Σύνταγμα πράξτε τα πρέποντα. Ευτελείς δικαιολογίες για την κοντινή απόσταση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας το οποίο έχει και αυτό τα προβλήματά
του δεν ευσταθούν. Πράξτε τα δέοντα. ΥΣ: Ισως εμείς οι αγρότες και τα παιδιά μας να είμαστε φτιαγμένοι από μέταλλο ή οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΟΓΑ και τα οικονομικά μας να είναι ανθηρότατα και να επισκεπτόμαστε ιδιωτικά ξενοδοχεία-νοσοκομείαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου