Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Άνεργη φοιτήτρια μήνυσε το κολέγιο που σπούδασε

Μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη κατέθεσε μήνυση εναντίον του κολλεγίου που σπούδασε, επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά μετά το τέλος των σπουδών της.

Η Τρίνα Τόμσον, αξιώνει αποζημίωση 70.000 δολαρίων, όσο δηλαδή ήταν το ποσό των διδάκτρων για να σπουδάσει και να λάβει το πτυχίο πληροφορικής από το κολέγιο του Μονρό.

Εκπρόσωπος του κολεγίου δήλωσε ότι η μηνυτήρια αναφορά δεν έχει κανένα υπόβαθρο. Η Τόμσον, που έλαβε το πτυχίο της τον περασμένο Απρίλιο, θεωρεί ότι το Γραφείο Σταδιοδρομίας του κολεγίου δεν παρείχε τις υπηρεσίες που υποσχόταν σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και αποκατάσταση. Η μητέρα της, Κάρολ, δήλωσε ότι η Τρίνα είναι πολύ απογοητευμένη και θυμωμένη για την προσπάθεια που κατέβαλε να σπουδάσει και να αποφοιτήσει από το κολέγιο.

Ο εκπρόσωπος του κολεγίου Μονρό ωστόσο, θεωρεί ότι παρέχει επαρκή βοήθεια στους μαθητές του να βρουν δουλειά. «Το κολέγιο είναι υπερήφανο για την υποστήριξη που παρέχει σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας των σπουδαστών και αυτή η υπόθεση δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες BBC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου